Ota yhteyttä


Halen_Marco_Foggara
Foggara Oy
Y-tunnus: 2541162-3

Marco Halén
info@foggara.fi
p. 0400-725510
LinkeIn_myprofile

Yhteenveto osaamisesta
Vahva osaaminen digitaalisesta transformaatiosta ja sen johtamisesta. Laaja finanssialan ja sitä tukevan IT:n tuntemus. Pitkä kokemus IT-toiminnan johtamisesta eri kokoisissa organisaatiossa ja erilaisilla toimintamalleilla. Näyttöä IT-toiminnan järjestämisestä yhteisyhtiöön ja siirtymisestä palvelujen ostoon.

Hyvä käsitys liiketoiminnan menestykseen vaikuttavista tekijöistä ja IT:n hyödyntämisestä koko organisaation tuottavuuden parantajana. Pitkä kokemus kokonaisarkkitehtuurityöstä ja näyttöä koko organisaation liiketoimintalähtöisen kehittämisen johtamismallin järjestämisestä.

Kokemusta useista yrityskauppatilanteista (Pohjola-OKO, Conventum-Pohjola, Merita-Nordbanken, SYP-KOP ja Tietotehdas-Datema) ja niihin liittyneistä muutoksissa sekä osaaminen IT-toimintojen järjestämisestä tässä yhteydessä. Kokemusta alueellisesti laajalle levinneen ja päätöksentekomekanismien osalta moniulotteisen organisaation toiminnasta.

Yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnan ja IT:n yhdistämisestä, josta 13 vuotta tietohallintojohtajana finanssialan yrityksissä.